NBC-lezing nieuwe FCI IGP Reglement
hier vindt u de sheets van de presentatie
U wilt graag trainen met uw Boxer
kijk hier voor een kringgroep bij u in de buurt

 

Lid zijn van een vereniging houdt in dat het lid de doelstelling van de vereniging steunt. De leden hebben toegang tot de algemene ledenvergadering (ALV).
Leden die niet enkel de ideeën van de vereniging steunen, maar ook een bijdrage leveren aan het doel van de vereniging in de vorm van inzet zoals bestuurs-/werkgroepsleden en/of kringgroepsmedewerker, worden wel aktieve leden genoemd.
De zogenaamde passieve leden zijn voor de vereniging heel belangrijk omdat zij met hun bijdrage onze club in staat stellen de verschillende taken te kunnen bekostigen.

De Nederlandse Boxer Club kent de volgende categorieën lidmaatschappen:

 • Gewoon lid woonachtig in Nederland: €37,50 per jaar
 • Gewoon lid woonachtig binnen Europa: €47,50 per jaar
 • Gewoon lid woonachtig buiten Europa: €52,50 per jaar
 • Gezinslid (op één adres wonende in binnen- of buitenland): €17,00 per jaar
 • Jeugdlid: €17,00 per jaar

Entreegeld/administratiekosten: €10,00 éénmalig (niet voor gezinslid).

Wanneer men lid wordt na 30 juni van het lopende jaar, dan betaalt men het lidmaatschapsgeld voor een half jaar, zijnde €17,50 en entreegeld/administratiekosten €10,00. Totaal dient er dan dus €27,50 te worden betaald.

Als men zich als lid heeft aangemeld (online), ontvangt men binnen 14 dagen een factuur voor de contributie. Na ontvangst van de betaling wordt de naam van het nieuwe lid in "Onze Boxers" gepubliceerd en wordt hem/haar "Onze Boxers" toegezonden.

Na aanmelding en acceptatie blijft men gedurende 1 jaar "aspirantlid" (Art.10 lid 2 van de Statuten). Dit houdt in dat men gedurende dat jaar wel toegang tot de Algemene Leden Vergadering heeft, maar geen stemrecht (Art.1 lid 4 van het Huishoudelijk Reglement).

Na afloop van het eerste jaar heeft men tijdens een ALV wél stemrecht.

 • Als u dit nog niet gedaan heeft, wilt u dan uw e-mailadres alsnog doorgeven aan onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Met ingang van 01.01.2015 krijgen uitsluitend fokkers een lidmaatschapskaart.
  Aan de overige leden wordt op aanvraag een lidmaatschapskaart verstrekt.
  Aanvragen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden

U kunt zich 'Online aanmelden' om direct lid te worden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (0229-201986).

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende jaar schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie.

Betalingen

De Nederlandse Boxer Club heeft een bankrekening bij de Rabobank (BIC: RABONL2U),
IBAN: NL85RABO0154462586 t.n.v. de Nederlandse Boxer Club.

Mutaties

Adreswijzigingen of andere mutaties kunt u per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven aan de ledenadministratie.