Inschrijven oefenexamen 02-09-2023


Oefenexamen WK ATIBOX FCI-IGP en FCI-SPH (FCI-IFH) 2 september 2023 Sportpark VV Buinerveen
Op zaterdag 2 september organiseert de NBC een IGP en IFH (SPH) examen ten behoeve van ieder NBC lid dat overweegt deel te nemen aan het Atibox WK in oktober. Dit examen vindt plaats op 1 vd velden van VV Buinerveen op het sportpark waar ook het WK plaatsvindt.
 
De honden kunnen dan alvast wennen aan het sportpark zelf en de drukte aldaar (er wordt ook nog gevoetbald). Een goede oefening dus, want ook tijdens het WK zal er veel drukte zijn. Er wordt ook gespeurd op de speurvelden die ook tijdens het WK gebruikt zullen worden.
 
Op dit examen zijn ook de WK pakwerkers en WK spoorleggers actief! Er kan gestart worden in de klassen IGP 1 -3 en SPH/IFH V, 1 en 2. Mochten er plaatsen over blijven (potentiele WK deelnemers krijgen voorrang) kan er ook VZH/BH ef IGBH afgelegd worden, Bij VZH en IGBH krijgen NBC leden voorrang. Keurmeester is Arie Stam die indien nodig iedereen van nuttige tips zal voorzien.
 
I.v.m. de aanwezigheid (met bijbehorende kosten) van de WK pakwerkers en spoorleggers ligt het examengeld op € 35 voor IGP en IFH (SPH). Voor VZH en IBGH 1-3 bedraagt het examengeld (mits plaatsen over) € 30. Er worden ook nader te bepalen intraindata georganiseerd voor dit examen.
Voor vragen kan contact worden opgenomen met kringgroepen@nederlandseboxerclub.nl
Het verschuldigde inschrijfgeld dient gelijktijdig met de inschrijving te worden voldaan op IBAN: NL85RABO0154462586 t.n.v. de Nederlandse Boxer Club, onder vermelding van naam geleider+naam hond+datum examen.
 
Zonder gelijktijdige betaling wordt uw aanmelding niet in behandeling genomen! Contante betaling niet mogelijk. Sluitingsdatum inschrijving: 25 augustus 23.59u