Over ons


Onze Boxer, een hond om te hebben... Een slogan uit het verleden van de nu 115-jarige Nederlandse Boxer Club én....nog steeds actueel ! De NBC is er voor de Boxerliefhebber in de ruimste zin van het woord. Fokkers èn particuliere eigenaren van Boxers moeten zich er thuis voelen. De NBC wordt min of meer "zichtbaar " door:

"Onze Boxers ", een magazine in full colour, met een schat aan informatie over het wel en wee van ons prachtige ras.
De website, met veel actuele informatie, zoals uitslagen van shows.
De Kampioenschapsclubmatch, een jaarlijks NBC evenement waar een groot aantal Boxers "zich laat zien " !
Jonge Honden Dagen, georganiseerd door de boxerkringgroepen in de regio.
Training en Africhting bij de verschillende boxerkringgroepen

Doelstelling van de NBC
De vereniging heeft ten doel fokkers en liefhebbers van Boxers tot elkaar te brengen en geïnteresseerden voor de fokkerij van dit ras voor te lichten.

Redactie "Onze Boxers"

Dit officiële magazine van de Nederlandse Boxer Club, verschijnt op regelmatige basis en wordt gratis onder alle leden verspreid. Een los abonnement op het clubblad is niet mogelijk. Indien u vragen, opmerkingen, suggesties heeft of u wilt een bijdrage leveren voor het blad, neem dan contact op met de redactie, e-mailadres: redactie@nederlandseboxerclub.nl

Website
Voor vragen of opmerkingen over de website kunt u contact met ons opnemen.

Pupinformatie
Op de puppylijst van de Nederlandse Boxer Club worden slechts nesten vermeld die voldoen aan de eisen van de club (gezondheid en exterieur). Indien u aanschaf van een pup overweegt, neem dan contact op met de pupinfo:

Harry Lafleur
Telefoon: (0516) - 441746
E-mail adres: pupinfo@nederlandseboxerclub.nl